Proeverijen

 Data geplande proeverijen:

Taste the Rainbow

22 August 19:30

6 verschillende wijnen, van wit tot rood in verschillende stijlen.

€ 30,00

 

A Night of Orange

4 September 19:30

Een oranje wijnproeverij, van licht en bloemig tot zeer aromatisch kruidig.

€ 35,00

 

La Familia

28 September 19:30

Op 28 september organiseren we onze eerste diner event in samenwerking met LifLaf. We koken drie gangen uit de Italiaanse keuken en hebben een fantastische Italiaanse wijnparing.

3 courses - € 40,00

Wine pairing - € 20,00

 

Koop je ticket(s) door een mail te sturen naar info@vinnatuur.nl o.v.v. je naam en het aantal personen. Of koop je kaartje direct in de winkel of bar. 

 

Natuurwijn proeverij met vrienden of bedrijf?

Voor een wijnproeverij in Groningen kan je terecht bij Vin Natuur. We leren je dan de karakteristieke aspecten van natuurwijnen kennen. Dit kan een introductie in de natuurwijn zijn of een meer gevorderde proeverij waarbij er een druivensoort of regio wordt uitgediept.
 
Gedurende de proeverijen wordt ingegaan op werkwijzen van de wijnmakers, klimaat, grondsoort en hoe deze hun invloed uitoefenen op het eindproduct in het glas. Daarnaast bespreken we wat natuurwijn is hoe het zich verhoudt tot Biologisch en Biodynamisch gecertificeerde wijnen en bespreken we het belang van de natuurlijke manier van werken en de impact ervan op de natuur.
 
Proeverijen bieden wij aan vanaf 6 personen en kosten € 35,00 p.p. Daarvoor krijgt men zes wijnen en een presentatie met de bovengenoemde informatie. Voor een meerprijs van € 10,00 p.p. kunnen er ook hapjes worden geserveerd.
 
Stuur een e-mail naar info@vinnatuur.nl voor meer informatie en/of een offerte.